Οι υπηρεσίες μας

Πρωτοπόροι στην Νότια Εύβοια, εδώ και 40 χρόνια στο τομέα των αγοροπωλήσεων και γνωρίζοντας πολύ καλά το επάγγελμα αυτό λόγω της συνεργασίας μας και με αλλά μεσιτικά γραφεία του νησιού μας και της Αθήνας, αποκτήσαμε την κατάλληλη πείρα στον τομέα των επενδύσεων. Η έδρα μας βρίσκεται στο Αλιβέρι από το 1970 έως και σήμερα με αποτέλεσμα η πείρα μας να έχει διαβιβαστεί από γενεά σε γενεά και να θεωρείται πλέον οικογενειακή επιχείρηση. Αγαπάμε την δουλειά μας γι’ αυτό συμβάλουμε στην ανάπτυξη της περιοχής μας, γνωρίζοντας καλά όλα αυτά τα χρόνια ότι η αξία της γης ποτέ δεν χάνεται και όποιος αγοράζει γη είναι στα σίγουρα κερδισμένος. Καταφέραμε να έχουμε σήμερα στη κατοχή μας μεγάλη ποικιλία οικοπέδων και εκτάσεων που μπορούν να καλύψουν όλες σας τις ανάγκες. Σας εξασφαλίζουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα και ικανοποιούμε τις απαιτήσεις σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η ειλικρίνεια μας είναι και δέσμευση μας. Η πολυετής πείρα μας, η προσωπική επαφή με τον κάθε πελάτη, η ευγένεια όσο και η συνέπεια, αλλά και η άψογη οργάνωσή μας, μας κάνουν ξεχωριστούς στο χώρο των κτηματομεσιτικών συναλλαγών, τόσο στην αποτελεσματικότητα όσο και στην εξασφάλιση μιας υψηλής ποιότητας υπηρεσιών. Σας εξασφαλίζουμε την πιο σίγουρη και αποδοτικότερη επένδυση των χρημάτων σας σε ακίνητη περιουσία (σπίτια, οικόπεδα, αγροτεμάχια, παραθαλάσσιες εκτάσεις κ.τ.λ). Κύριος στόχος μας, ο σεβασμός στον πελάτη και η σωστή καθοδήγηση μας συνεπάγεται στην ανεύρεση του ιδανικού ακινήτου για τις ανάγκες και την αισθητική του κάθε πελάτη.

Η πιο σίγουρη και αποδοτικότερη επένδυση των χρημάτων σας αποτελεί κύριο και πρωταρχικό μέλημα μας έτσι ώστε εκτός από τις επαγγελματικές σχέσεις να αποκτήσουμε και φιλικές. Απευθυνόμαστε σε όλους εσάς που ενδιαφέρεσθε να επενδύσετε τα κεφάλαια σας, έξυπνα, σωστά και υπεύθυνα. Για την δική σας εξυπηρέτηση αναλαμβάνουμε όλες τις διαδικασίες της απόκτησης ακινήτου λόγω ότι μας πλαισιώνουν συνεργάτες-υπηρεσίες όπως συμβολαιογράφοι, δικηγόροι, εκτιμητές, μελετητές ΥΠΕΧΩΔΕ, δασολόγοι, μελετητές αναδασώσεων - δασικών χαρτών, κατασκευαστές, πολιτικούς μηχανικούς και αρχιτέκτονες Σας δίνουμε έτοιμο πλήρες φάκελο με όλα τα χαρτιά για τη σωστή και νόμιμη αγορά του ακινήτου σας. Κάθε φάκελος περιλαμβάνει: συμβόλαια, τοπογραφικό διάγραμμα, χαρτί δασαρχείου, χαρτί αιγιαλού και παράλιας, συντελεστή δόμησης, έγκριση Δ.Ο.Υ , Χαρτογραφήσεις, ερμηνείες Αεροφωτογραφιών κ.τ.λ .

Όσο αφορά το σύστημα χρηματοδότησης, σας δίνουμε την δυνατότητα να πληρώσετε όπως εσείς επιθυμείτε καλυτέρα. Δεχόμαστε ευκολίες πληρωμής, γραμμάτια, μηνιαίες δόσεις ή οποιονδήποτε άλλο διακανονισμό θέλετε. Είμαστε οι κατάλληλοι για να σας εξυπηρετήσουμε με σωστό και πάνω απ όλα με δίκαιο και νόμιμο τρόπο για να καλύψουμε ακόμα και τους πιο απαιτητικούς πελάτες.