Η Εύβοια

Η Εύβοια είναι ένας από τους ποιο δημοφιλέστερους προορισμούς της Ελλάδα που συνδυάζει αρμονικά βουνό και θάλασσα προσελκύοντας χιλιάδες κόσμο κάθε χρόνο. Η σωστή γεωγραφική θέση του νησιού κάνει την Εύβοια να κατακλύζεται από κόσμο κατά την διάρκεια κυρίως των καλοκαιρινών μηνών και όχι μόνο. Η Εύβοια προσφέρετε για ήσυχες οικογένειες διακοπές αλλά και για έντονη διασκέδαση. Επίσης προσφέρετε για ένα σύντομο σαββατοκύριακο. Βρίσκεται πολύ κοντά στην Αττική και αυτό την καθιστά πολυσύχναστη όλο το χρόνο. Η Εύβοια φυσικά είναι αγαπημένος προορισμός πολλών Αθηναίων. Αναμφισβήτητα είναι το νησί του σαββατοκύριακου!!!

Η πρόσβαση είναι πολύ εύκολη γιατί σε μόλις 2 ώρες από την Αθήνα είσαι στην πλησιέστερη παράλια. Είτε οδικώς οποιαδήποτε στιγμή είτε με φέρυ μποτ από Ωρωπό- Ερέτρια και από Αγία Μαρίνα – Στύρα και Αλμυροπόταμο καθώς η πρόσβαση γίνεται ακόμα ποιο εύκολη από ιδιοκτήτες σκαφών. Επίσης είναι ιδανικό μέρος για μια εξοχική κατοικία λόγω ότι συνδυάζει βουνό και θάλασσα μαζί.

Στην Εύβοια θα βρείτε μερικές από τις πιο όμορφες παραλίες της Ελλάδας. Χρυσές αμμουδιές με γαλαζοπράσινα νερά και πανέμορφους σχηματισμούς είναι μερικά χαρακτηριστικά των θαλασσών του νησιού. Τα στοιχεία που συνθέτουν τις παραλίες της Εύβοιας τις κάνουν ιδιαίτερες και έτσι χαρίζει στους επισκέπτες της ήρεμες διακοπές μέσα στη φύση.

Για όσους έχουν ανάγκη την επαφή με τη φύση και την ηρεμία, η Εύβοια είναι ο κατάλληλος προορισμός. Αν και οι επισκέπτες του νησιού αυξάνονται με τα χρόνια το νησί έχει καταφέρει να διατηρήσει αναλλοίωτη τη φυσική του ομορφιά. Η Εύβοια τα τελευταία χρόνια παρουσιάζει σημαντική αύξηση του τουρισμού και θεωρείται πλέον ένας από τους πιο ιδανικούς τόπους για εξοχική κατοικία στην Ελλάδα.